Let there be light !

 

Dimineața m-am trezit la ușă cu un colet micuț care s-a dovedit a fi perfect pentru viitoarele mele călătorii. Am primit o brățară Swarovski foarte drăguță de la Constantin Nautics (click) pe care o voi purta cu siguranță. Sincer, eu port foarte rar accesorii ca brățări sau cercei deoarece mă îmbrac cu produse pline de detalii, accesoriile fiind mult prea mult pentru ținută. Să dăm cărțile pe față: de fapt uit de existența lor. În schimb, când vine vorba de ochelari și genți se schimbă placa, deoarece pe acestea nu doar că nu le uit, dar le și visez noaptea. Îmi plac la nebunie și trebuie să recunosc că niciodată nu o să am suficiente. Mă întreb oare ce aș face dacă aș pleca undeva unde aș fi nevoită să aleg doar câteva dintre ele. Mi-ar lua câteva zile bune să decid care rămân și pe care le iau cu mine.

Săptămânile acestea au fost super distractive și pline de activități: mi-am revăzut prieteni vechi, noi și viitori prieteni , am luat România la „pas”, am râs până am rămas fără aer, am pus la bătaie două planuri pe care abia aștept să le dezvălui doar că nu vreau să spun nimic până nu e sigur. Vorba aia: „”Ce-i în mână nu-i minciună”.

Am ales să port o ținută super simplă și totdată chic, împreună cu ochelarii animal print Jadu și sandalele Genius disponibile pe dEpurtat. Dat fiind faptul că soarele chiar a ținut cu mine prinzând o culoare frumușică, vara aceasta am decis să merg pe nuanțe cât mai deschise pentru a evidenția acest bronz care pare că se va menține având în vedere faptul că sunt și creolă de fel.

După cum probabil ați văzut, m-au înnebunit pur și simplu palmierii. Dacă aș putea mi-aș planta doi în cameră. Până una alta mă mulțumesc cu cei pe care îi împărtășesc cu voi pe rețelele de socializare.

Ne vedem pe snapchat: deeamya
© FOTO: Ovidiu Sebezan / www.ovidiusebezan.ro

_MG_5835_MG_5837_MG_5839_MG_5851_MG_5854bigstock_Leaves_of_palm_tree_isolated__20265035-313x563_MG_5857_MG_5863_MG_5864

Reclame

Un comentariu

  1. Salut, tare îmi place blogul tău!! Și mă bucur că există astfel de persoane ca și tine care inspiră!

    Apreciază

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: